Yrityksestä

Oivaltavia ratkaisuja sinun eduksesi

Monipuoliset palvelut samasta paikasta

Ivalo Design on vuonna 2010 perustettu tamperelainen yritys, jonka erityisosaamisalaa ovat valokuvaus, digitaalinen media ja painotuotteiden suunnittelu. Ivalo Design tarjoaa asiakkailleen kekseliäitä ja hiottuja ratkaisuja, jotka syntyvät sujuvassa yhteistyössä asiakkaan kanssa. Vankka osaaminen ja jatkuvasti päivittyvät taidot takaavat sen, että asiakas saa tilaukselleen parhaan mahdollisen vastineen.

Ivaloa pyörittää lähes kymmenen vuoden graafisen alan kokemuksella Henri Mattila. Ivalo Design on kuitenkin enemmän kuin mies ja mäkki –  se on mies, mäkki ja miehen yhteistyöverkosto. Pirkanmaa pursuaa lahjakkaita ihmisiä niin viestinnän, video- ja musiikkituotannon kuin mediaviestinnänkin alalta.

Mocks-Up-Frame-Sbd

Taidokas työnjälki ja tyytyväiset asiakkaat

Laadukas viestintätuote erottuu massasta juuri harkittujen yksityiskohtiensa ja selkeän ilmaisunsa voimalla. Olipa kyseessä värin valinta, muotokieli, fontti, kuvakulma, paperilaatu tai julkaisualusta, jokaisen tehdyn päätöksen pitää olla perusteltavissa. Sinun ei tarvitse välttämättä tietää tarkalleen mitä haluat – riittää että tiedät, mihin ja miten haluat viestintätuotteellasi vaikuttaa. Kartoittamalla odotuksesi ja kohderyhmäsi ennen työhön ryhtymistä varmistamme, että lopputulos palvelee tarkoitustaan.

Kaikkea ei tarvitse myöskään lyödä lukkoon kerralla. Ivalo Designin asiakkaat arvostavat tarjoamiemme palvelujen joustavuutta ja yhteistyön helppoutta. Neuvottelemme kanssasi, lähetämme vedoksia ja pidämme sinut ajan tasalla projektin kulusta – saat mitä haluat, ja haluat mitä saat! Matkan varrella syntyvistä uusista ideoista poimimme parhaat ja lisäämme ne tukemaan lopputulosta.

Parhaan lopputuloksen yrityksellesi saat, kun yksittäisen toimeksiannon sijasta räätälöimme sinulle kokonaispaketin erilaisista palveluista. Tällöin voit olla varma siitä, että sama taiten valittu graafinen ilme jatkuu osasesta toiseen ja muodostaa harmonisen kokonaisuuden.

Idea

Dialogin avulla määrittelemme kohdeyleisön ja suunnan.

Luonnos

Asiakkaan kanssa keskustelemalla valitsemme parhaat ideat.

Suunnittelutyö

Ideat toteutetaan ja hiotaan. Ja hiotaan. Ja hiotaan.

Kehittely

Alati pohditaan, onko kohdeyleisö ja sanoma vielä kunnossa.

Testaus

Tuotetta kokeillaan - sillä hyvä suunnittelu kestää käytön.

Juhlitaan

Uusi tuote on valmis, on aika hengähtää ja juoda kupponen kuumaa.