Palvelumme

Joustavaa palvelua ja helppoa yhteistyötä
a1
Parhaita mahdollisia kuvia

Ivalo Design tarjoaa asiakkailleen studio- ja tuotevalokuvausta, muotokuvausta sekä tilaisuuksien taltiointia vuosien kokemuksella. Hyvä valokuva on yhdistelmä oikeaa hetkeä, tunnelmaa ja tarkkaan laskettuja otollisia olosuhteita. Jo kauan ennen ottohetkeä aloitettu suunnittelutyö takaa sen, että lopputulos ei jää sattuman varaan. Taidokas kuvankäsittely viimeistelee otoksen.

PORTFOLIO
Huomioarvoa ja laatua, bitti bitiltä

Yrityksesi, yhdistyksesi tai seurasi verkkosivut ovat usein ensikosketuksesi tulevaan asiakkaaseesi. Hyvä ensivaikutelma, harkitut yksityiskohdat ja sujuva käytettävyys takaavat sen, että kävijälle syntyy myönteinen mielikuva sivujen tarjoajasta. Laadukkaat ja intuitiivisesti toimivat verkkosivut jäävät kävijän mieleen ja erottavat sinut kilpailijoistasi.

PORTFOLIO
a3
a2
Jokainen painotuotteemme jättää jäljen

Väri, muoto ja tuntu – Ivalo Designin suunnittelemia painotuotteita leimaa kekseliäisyys ja visuaalinen eheys. Yhteistä niille kaikille on oivallus, joka tarjoutuu niin painotuotteen tilaajalle kuin sen vastaanottajallekin – suunnittelutyö kattaa tuotteen kaikki osa-alueet parhaan materiaalin valinnasta yksityiskohtien viimeistelyyn.

PORTFOLIO